Active Mobility Planning Public Transport
10/21
Author: GIZ

Duke shëtitur Tiranën – Një udhërrëfyes i lëvizshmërisë së qëndrueshme për Tiranën

Duke shëtitur Tiranën’ ju fton të zbuloni Tiranën me këmbë, biçikletë dhe autobus. Kjo broshurë të tregon se sa e lehtë është të shëtisësh me këto mënyra dhe të çon në të gjitha vendet që duhet të shohësh, duke përfshirë edhe xhevahiret e fshehura. Eja dhe zbuloje vetë qytetin sa më shpejt të mundesh!

Duke shëtitur Tiranën – Një udhërrëfyes i lëvizshmërisë së qëndrueshme për Tiranën

Contact